Stjernedrys i Allerød...  7-8 januar 2006

I weekenden 7. - 8. januar havde DJU inviteret til en stjernespækket weekend træning. Budo O" havde taget udfordringen op og lagt ryg til alt det praktiske med at organisere en dojo, kost og logi og en fest for 90 deltager samt instruktører. Træning foregik i Blovstrød Hallen, mens spisning, fest og overnatning var på Blovstrød Skole. Arrangementet var fra lørdag kl. 12:00 til søndag kl. 13:00

DJU havde valgt at kalde arrangementet "Stjernedrys", et meget godt valgt overskrift, idet instruktørerne bestod af lutter landsholds kæmpere, der kan mønstre adskillige EM og VM medaljer.

Weekenden startede rigtigt dårligt med at lastbilen, der skulle komme med DJU's måtter, glimrede med sit fravær. Et venligt, men nok så bestemt opkald til chaufføren fik ham dog overbevist om, at der var truffet aftale om at måtterne skulle leveres i dag (kl. 11 !). Med ca. to timers forsinkelse kunne løjerne endelig begynde.

Vi blev valgt til dagens foto på Allerød Nyt's net avis.

 

.. og det er hvad der kom ud af et telefon interview med Allerød Nyt's sportsjournalist:

Deltagerene var opdelt i fire linier, rollinger, børn, seniorer samt instruktører/dommere.

Lørdag var der træning i fighting og duo-games. Kl. 19:00 middag med efterfølgende fest, der blev strålet i karaoke mikrofonerne ud til de små timer.

Søndag startede med tao bo opvarmning. Herefter var der "hygge kampe" i fighting, duo-games og til sidst ne-wasa (gulv kamp).

 

 


Opdateret 09-01-2006