DM i duo og fighting 2005

 

Danmarksmesterskabet i duo og fighting  fandt sted i Bramming Sportscenter d. 26-11-2005

 

Den 26. november drog to fightere (Line og Kristoffer) af sted fra Allerød mod kurs mod Bramming i Jylland for at deltage i DM. De var stået tidligt op for at nå frem til indvejning, så der blev sovet i bilen et godt stykke af vejen. Der var allerede mødt mange kæmpere op, da man også kunne ankomme fredag aften. Efter indvejning mødte alle op for at deltage i åbningsceremonien, som selvfølgelig var både stor og flot. Bramming klubben håbede, at stævnet ville blive et godt stævne, da de desværre var blevet nødt til at aflyse det oprindelige DM med kort varsel. Alle kæmpere tog det pænt og gik derefter i gang med både Duo Games og fighting.

Line og Kristoffer kæmper i begge dele, så efter Lines første kamp, som hun vandt, blev der taget hul på Duo kampene. Her gik det knap så godt, da jyderne havde fokuseret mere på det end os fra Allerød. Derfor blev det desværre ikke til nogen placering denne gang. Kristoffer tabte sin første kamp, og blev skadet på næsen i den næste. Stævnelægen vurderede, at der ikke var brækket noget, så Kristoffer stillede op til den tredje og sidste kamp. Desværre blev han ramt på både kæben og på næsen også i denne kamp, så han måtte udgå efter 3 minutters kamp. En Hillerød kæmper måtte også udgå i utide. Det betød, at Kristoffer faktisk havde point til en bronze medalje, men da man ikke kan vinde medaljer uden at have vundet mindst en kamp, blev det ikke metal denne gang.

Line vandt også sin anden kamp. I den tredje kamp var hun meget langt foran på point, og havde Ippon i både 2. del og 3. del. Vi valgte derfor at prøve at opnå den tredje Ippon ved at blive i 1. del. Modtanderen fik en Shido for passivitet, hvilket hjalp på scoren, men Ippon blev det desværre ikke til. Det gjorde nu heller ikke så meget, for Line blev Budo O´s Danmarksmester 2005.

 


Line

 


Christoffer

 


Christoffer

 


Christoffer

 


Christoffer

 

   


Miki.

Jeg ankommer så sent, at jeg ikke når at se Line og Christoffer kæmpe. Christoffer ser dog godt ud; han har fået en ny næse - eller i hvert fald en anderledes en ;)
Min vægtklasse er -94 kg da jeg ikke gad tabe mig ned i den næste (-77kg). Øvrige kæmpere i klassen: Jakob og Jonas Tidemann, Christoffer (fra Ribe).
Første kamp: Slår Jonas sikkert.
Anden kamp: Taber stort til Jacob.
Tredje og sidste kamp. Møder Christoffer - vinder klart = sølv

Alt i alt: Halvskidt indsats - ikke så meget som et glimt af VM-formen. Stævnet var rigtig godt arrangeret; lys og lydshow inden masterkampe og finaler.

 


Opdateret 09-01-2006