Sommercup 2003

På den fælles sommerlejer mellem Ju-jutsu og Jiu-jitsu afholdes der hvert år en sommer cup i både Fighting og Duo-Game. Fra Budo ”O” deltog Lasse i Fighting og Ditte i Duo-Game.

Lasse, som er junior, manglede modstandere på hans egen alder og vægtklasse, så han blev flyttet op i en af voksenklasserne, hvor han mødte et par meget erfarne kæmpere. Trods en rigtig god indsats fra Lasse, rakte det ikke til en medaljeplads.

Duo-Game er en konkurrence for par. Da Ditte ikke har en fast partner i dou-game, blev hun opfordret til at stille op sammen med Frank Stjernholm. Frank er en yderst erfaren herre, - danmarksmester flere gange, vinder af World Game og senest verdensmester i 2000… sådan ! Ikke underligt at Ditte var lidt benovet og meget nervøs før de gik i gang med træningen før stævnet, men med Franks taktik og gode råd blev de klar.

Ditte og Frank fik flere gode kampe, som de alle vandt. En af kampene var mod sølvmedaljevinderen fra dette års VM, Per Jensen, der dannede par med Ronald Vestergaard. Det var en meget tæt kamp, hvor Ditte og Frank til sidst trak det længste strå.

 

Ditte og Frank med Sommer cup 2003 trofæet.

 

Ditte og Frank in action.....


Opdateret 18-09-2005