Om os

I Allerød Ju-Jitsu anvender vi teknikker fra det gamle japanske kampsport system Jiu-jitsu. Jiu-jitsu kan omtrent oversættes som “eftergivende teknik”….. og det er faktisk en meget rammende oversættelse, idet et godt forsvar ikke er baseret på råstyrke, men derimod på teknik og timing således at angriberens kraft og bevægelser vendes mod angriberen selv.

 

Du lærer bl.a. at bruge slag, spark, parader, kasteteknikker, låse-, holde- og transportgreb, samt mange andre metoder til at pacificere en modstander.

 

Læs mere om selve træningen under videoen herunder  

 

Træningen i klubben

Træningen foregår i en gymnastiksal. Der lægges specielle måtter ud på gulvet, og det første man lærer er at falde, så man ikke slår sig. En undervisnings time begynder, – og afsluttes med en kort meditation, “mokuso”. Inden selve træningen varmer vi grundigt op, – indimellem til musik. Træningen foregår altid sammen to og to, idét den ene er “angriber”, og den anden skal “forsvare” sig.

Træningstøjet kan bestå af en joggingdragt el. lign. Men det er selvfølgelig mere hensigtsmæssigt med en speciel Jiu-jitsu træningsdragt, en “judo-gi”. (Kan med fordel købes gennem klubben).

Er du interesseret i selvforsvar og kampsport, eller måske blot i motion og kondi træning på en anderledes og spændende måde? Kom forbi når vi træner og se om det er noget for dig …… der er en måneds gratis og uforpligtende prøvetid hvis du har lyst.

Det skal først og fremmest være sjovt at træne i Allerød Ju-Jitsu. Her hersker ingen kadaver disciplin. Vi lægger stor vægt på, at alle har det rart, samtidig med at man får det maksimale ud af undervisningen.

Hvis du ønsker at melde dig ind i klubben, skal du udfylde og aflevere en indmeldingsblanket. Denne kan findes på siden – downloads